Logo La Nueva Cirugía Estética
CLÍNICAS

Clínica Bofill Figueres

Medicina Estética Dra. Ramdjan
ESPECIALIDADES
 • Cirugía ginecológica y obstétrica
 • Medicina estética
 • Obstetricia y Ginecología

Carrer Sant Llàtzer, 4, 17600 Figueres, Girona

Lunes a Viernes 7.30 a 20.30 h.

+34 674 501 493

CLÍNICAS

Centre médic i estétic Bellestar

Medicina estética Dra Tutusaus
¡Ven a La Nueva Cirugía Estética! Estaremos encantados de recibirte y resolverte todas tus dudas
ESPECIALIDADES
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Lorem ipsum dolor sit
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Lorem ipsum dolor
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Lorem ipsum dolor sit
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Lorem ipsum dolor

Quiénes somos

El Dr. Bofill es va iniciar a la Càtedra i als Serveis d’Urgències de l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona sota la tutela de dos grans mestres de la cirurgia d’aquell temps, el Dr. Joaquim Tries i Pujol i el Dr. Antoni Tries i Pujol. El Dr. Bofill va ser un home auster, amb gran capacitat de treball i disciplinat que va exercir la medicina en aquesta Clínica des de la seva fundació amb una gran vocació professional i religiosa a la vegada. Durant la Guerra Civil espanyola es van interrompre les activitats de la clínica durant un curt espai de temps, ja que les germanes Carmelites que s’encarregaven fins aquell moment de les cures d’infermeria es van haver d’absentar a causa de la persecució que patien. En aquell moment l’equip de Magdalena Aulina (metges, practicants, auxiliars de clínica, etc.) va encarregar-se de les tasques d’infermeria, anestèsia i altres activitats a la Clínica.

Entre els anys 45-50 el Dr. Bofill va construir una nova clínica més gran dotant-la de les millors condicions tecnològiques que existien en aquella època. La Clínica inicia, després de la guerra, una assistència amb especialistes quirúrgics: oftalmologia, otorrinolaringologia, tocologia, urologia, radiologia i anestèsia, entre altres.

A partir de l’any 52, la direcció i el personal de la Clínica van passar a càrrec de les filles espirituals de Magdalena Aulina que, amb gran encert i grans dosis de la laboriositat i dedicació, van contribuir a viure els moments més àlgids de la nova clínica juntament amb la introducció de noves tecnologies i amb la directa col·laboració dels Drs. Antonio Bordas, Josep Solés, Juan Hosta, Benet Julià, Josep Palomer i el Sr. Jaume Figueras.

A partir de l’any 1995 es realitza un projecte de reforma profunda del centre, com la reforma i adequació d’espais, actualització de la tecnologia i canvis en l’organització interna necessaris que han portat a la Clínica a una situació d’estabilitat present i futura.

Així doncs, la Clínica Bofill pertany a l’Institut Magdalena Aulina (IMA) i realitza la seva tasca dins l’esperit i la pràctica de l’humanisme cristià, fonamenta el seu funcionament en la gestió del coneixement acumulat al llarg de la història i dona testimoni social del seu servei a la societat, especialment en el respecte i l’acolliment de les persones.

CIRUGÍA Y MEDICINA ESTÉTICA

Descubre nuestras instalaciones

Instalaciones

EQUIPO DE LA NUEVA CIRUGÍA ESTÉTICA

Profesionales de la Salud

El equipo de La Nueva Cirugía Estética de la salud que comparte la filosofía de naturalidad y máxima calidad técnica.

Clínica Bofill Figueres

Carrer Sant Llàtzer, 4, 17600 Figueres, Girona

Teléfono: +34 674 501 493

Ven a conocernos a nuestra clínica o ponte en contacto con nosotros.